Gratis Overstapservice

Het kan zijn dat u de administratie en boekhouding van uw eenmanszaak of BV momenteel heeft ondergebracht bij een ander kantoor dan Duijnstee & Grundeken Administratiekantoor. Toch heeft u interesse in het fiscale advies en de fiscale kennis van Duijnstee & Grundeken Administratiekantoor, waardoor u graag naar Duijnstee & Grundeken Administratiekantoor zou overstappen.

Met de Duijnstee & Grundeken Administratiekantoor Overstapservice regelen wij de overdracht van de administratie en boekhouding van uw eenmanszaak of BV van uw huidige kantoor naar  Duijnstee & Grundeken Administratiekantoor.

Met de Duijnstee & Grundeken Administratiekantoor Overstapservice weet u zeker, dat de overstap vlekkeloos verloopt. Vanzelfsprekend is deze service volledig kosteloos, om u het zo makkelijk mogelijk te maken!

Voordelen van de Duijnstee & Grundeken Administratiekantoor  Overstapservice
De  Duijnstee & Grundeken Administratiekantoor Overstapservice omvat onder meer de volgende werkzaamheden:

  • Desgewenst opnemen van contact met uw huidige administratie- of accountantskantoor;
  • Controle van alle documenten en overeenkomsten zoals die zijn opgesteld in het verleden en indien noodzakelijk het zonder kosten aanpassen of optimaliseren ervan.
  • Het begeleiden van de overdracht van de administratie en boekhouding;
  • Op de hoogte stellen van verschillende instanties, zoal bijvoorbeeld de Belastingdienst;
  • Instructie over de administratieve routing / werkwijze van Duijnstee & Grundeken Administratiekantoor.

Meer weten over de Duijnstee & Grundeken Administratiekantoor Overstapservice?

Wilt u direct overstappen naar Duijnstee & Grundeken Administratiekantoor, gebruikmakend van de Duijnstee & Grundeken Administratiekantoor Overstapservice, of wilt u meer weten over deze service? Wij staan tijdens kantoortijden voor u klaar om al uw vragen over deze dienst te beantwoorden. U bereikt ons via het contactformulier op de website of telefonisch op het telefoonnummer 070-2210043.

Tevens nodigen we u graag uit voor een persoonlijk en geheel vrijblijvend fiscaal adviesgesprek op ons kantoor. Zo krijgt u een goed beeld van de mogelijkheden en werkwijze bij Duijnstee & Grundeken Administratiekantoor.

Zoals verwacht, wil het huidige kabinet-Rutte III de belastingheffing in Box 3 veranderen. Belastingbetalers met spaargeld gaan daarvan profiteren. Dat blijkt onder andere uit het nieuwe kabinetsplan dat per 2022 moet ingaan.

De vraag die we ons dan ook in dit najaar moeten stellen is of het oprichten van een Spaargeld BV in 2019 nog steeds aantrekkelijk is. Wij denken van wel en illustreren dit aan de hand van een eenvoudig voorbeeld.

Stel; situatie te belasten spaargeld fiscale partners samen € 300.000,- Dat betekent een te betalen Box 3 heffing van € 2.924,- Rente 0,2% geeft opbrengst € 600,-. Netto  -/- € 2.324,-

Bij de B.V. is de € 600,- opbrengst nodig om de oprichtingskosten en  daarna de jaarlijkse kosten te dekken waardoor geen Vennootschapsbelasting noch Aanmerkelijk belang heffing verschuldigd is. Conclusie is dat de Spaargeld BV een voordeel biedt van € 2.324,- en dat in ieder geval voor zowel belasting jaar 2020 als 2021.

Daarbij is het dan ook nog de vraag of men 2022 wel haalt. De wetgever heeft een wankele reputatie voor wat betreft het omzetten van plannen naar wetten. 

En uiterlijk in maart 2021 zijn er ook nog Tweede Kamerverkiezingen en een nieuw kabinet kan de plannen altijd weer veranderen. 

De specialisten

Contact Duijnstee & Grundeken Administratiekantoor

Erwin Duijnstee

Fiscaal Jurist

Contact Duijnstee & Grundeken Administratiekantoor

070-5114333

Contact Duijnstee & Grundeken Administratiekantoor

Armand Muijres

Fiscaal Adviseur

Contact Duijnstee & Grundeken Administratiekantoor

070-5114333

Contact Duijnstee & Grundeken Administratiekantoor

Jozsef Sierra Valencia

Administrateur

Contact Duijnstee & Grundeken Administratiekantoor

070-5114333


Duijnstee & Grundeken Administratiekantoor

Direct contact

Contact Duijnstee & Grundeken Administratiekantoor

070 - 511 43 33

Contact Duijnstee & Grundeken Administratiekantoor

skype-gd

Kantoor locatie

Hofcampweg 280
2241 KM Wassenaar