Wat wij voor u kunnen betekenen

Iedere ondernemer, eenmanszaak, ZZP'r of BV heeft te maken met administratieve verplichtingen. Denkt u hierbij aan het voeren van een deugdelijke administratie voor bijvoorbeeld de inkomstenbelasting of omzetbelasting. Financiële informatie biedt u de mogelijkheid optimaal uw bedrijf te sturen. Zo kunt u bijvoorbeeld vroegtijdig liquiditeitsproblemen aan zien komen en daar alvast actie op ondernemen.

Overige diensten
en services

De financiële administratie is het kloppend hart van uw organisatie.
Het is van essentieel belang dat u inzicht hebt in het financiële heden en verleden van uw organisatie. Alleen met dit inzicht kunt u de juiste beslissingen nemen.

Ons kantoor biedt diensten aan op het gebied van de administratieve- en fiscale dienstverlening. De dienstverlening heeft betrekking op de verwerking van de complete administratie van onze opdrachtgevers. We verwerken alle gegevens (inkoop, verkoop, kas en bank) via ons boekhoudpakket en deze administratie is dan weer de basis voor de jaarrekening. Cliënten kunnen indien zij dat wensen de administratie zelf online verwerken met ons pakket.

Wij bieden u aan uw administratie volledig up-to-date te houden als boekhoud pakket gebruiken wij Exact online

Mocht u de tijd en inspiratie hebben om zelf uw administratie bij te houden, maar u vindt het prettig dat wij periodiek met u mee kijken?
Dan is dat natuurlijk ook geen probleem. Wij kunnen via de meekijk en machtigings functie  van Exact online met u mee kijken en tegelijk correcties en adviezen geven inzake uw administratie.

Naast gedegen opleidingen op administratief en belastingadvisering hebben sommige van onze medewerkers een behoorlijke talenknobbel waarmee wij u (en overigens collega kantoren) van dienst kunnen zijn. Wij hebben medewerkers die de Russische, Armeense en Spaanse taal beheersen in woord en geschrift

Wij menen te mogen stellen dat onze prijs-/kwaliteitverhouding zeer concurrerend is.

Duijnstee & Grundeken Administratiekantoor

Direct contact

Contact Duijnstee & Grundeken Administratiekantoor

070 - 511 43 33

Contact Duijnstee & Grundeken Administratiekantoor

skype-gd

Kantoor locatie

Hofcampweg 280
2241 KM Wassenaar