OFFERTE OF ADVIES
Welkom op de website van Duijnstee & Grundeken Administratiekantoor te Den Haag en Wassenaar

Een professioneel team staat voor u klaar

Duijnstee & Grundeken administratiekantoor. Wij zijn een modern, klantgericht, snel groeiend kantoor met een no-nonsense instelling. Onze kernbegrippen: Wij zijn praktisch en degelijk.

Belangrijk voor ons is het vertrouwen dat wij en onze klanten in elkaar stellen. Dit is voor ons de basis voor een goede en gedegen samenwerking van waaruit gewerkt kan worden naar een voor iedereen naar volle tevredenheid stemmend resultaat met als uiteindelijke doel de administratieve- en fiscale optimalisatie van de positie van onze cliënten.

Maak daarom meteen even kennis met ons team.

Ontmoet onze medewerkers

Actuele nieuwsberichten

Wetsvoorstel Wet aanpassing box 3

Het heffingvrij vermogen stijgt in 2021 van € 30.846 naar € 50.000. Het box 3-tarief stijgt van 30 naar 31%. Er is nog geen zicht op belastingheffing over het vermogen in box 3 tegen een werkelijk rendement.

24 september 2020

Lees meer

Rekenrente van 4% verplicht bij waardering ingaande stamrechtverplichting

Hof Arnhem-Leeuwarden oordeelt dat uit de wetsgeschiedenis blijkt dat de wetgever heeft voorzien en aanvaard dat toepassing van het waarderingsvoorschrift voor stamrechtverplichtingen een (belaste) vrijval tot gevolg kan hebben.

14 juli 2020

Lees meer

Open fonds voor gemene rekening versus box 3

Een echtpaar belegt samen met hun meerderjarige dochter in een open fonds voor gemene rekening. Volgens de inspecteur is niet aan de voorwaarden voldaan en behoren de beleggingen tot box 3. De rechtbank is het daar niet mee eens.

26 juni 2020

Lees meer

Afspraken gemaakt over maandelijkse uitkering voor partner na overlijden erflater

Rechtbank Den Haag oordeelt dat er rechtens geen afdwingbare overeenkomst tot stand is gekomen tussen Y en A. Er is wel sprake van een natuurlijke verbintenis. Y heeft recht op een uitkering van € 55.072 per jaar.

8 april 2020

Lees meer

Direct contact

Contact Duijnstee & Grundeken Administratiekantoor

070 - 511 43 33

Contact Duijnstee & Grundeken Administratiekantoor

skype-gd

Kantoor locaties

Kantoor locaties Duijnstee & Grundeken Administratiekantoor

Hofcampweg 280
2241 KM
Wassenaar

 

Duijnstee & Grundeken Administratiekantoor